h1

No volem viure a la “millor botiga del món”: CUP – Alternativa per Barcelona en las municipales

15 abril 2011

Si consideras que el actual Ayuntamiento está ahogando a Barcelona con sus fascistoides ordenanzas cívicas, que se carga la ciudad cerrando locales culturales, artísticos y sociales porque no tienen las múltiples licencias que exige (y con las que trafica de modo delictivo), que promueve un modelo económico que reprime la creatividad y beneficia la mediocridad y el dinero fácil a base de especulación inmobiliaria y exprimiendo a una masa de turistas que no aportan a la ciudad más que dinero, que entiende como «participación democrática» cualquier cosa que pase indefectiblemente por su filtro institucionalizador, no votes las derechas que crearon la crisis. Vota izquierdas, independentistas y anticapitalistas: CUP – Alternativa per Barcelona (Revolta Global – Esquerra Anticapitalista). Aquest any, sí!

«La crisi actual ha posat de relleu, ara més que mai, l’esgotament absolut del model de ciutat que s’ha estat dissenyant en les darrreres dècades. Una Barcelona d’aparador, “la millor botiga del món”, basada en la promoció de la “marca Barcelona” i del turisme, on especulació immobiliària, destrucció de l’espai públic, desigualtats socials i consumisme són l’eix d’un model de ciutat ecològicament i socialment insostenible.

L’actual “model Barcelona” s’ha construit amb la participació activa de l’esquerra hegemònica, convertida, des de fa temps, en una simple gestora dels interessos del capital. Aquesta esquerra, intitucionalitzada, professionalitzada.., no serveix com a instrument per a transformar la societat i millorar les condicions de vida dels i les ciutadanes de Barcelona.

Davant aquesta situació cal anar avançant en la construcció, a la ciutat, d’un pol alternatiu lligat a les lluites socials, arrelat als barris, al territori, als centres de treball i d’estudi, que no participi en la gestió de l’actual sistema, sinó que vulgui transformar-lo, des de baix i de forma participativa. Barcelona està orfe de referents polítics alternatius que defensin un altre model de ciutat allunyat dels interessos del capital i de les minories privilegiades.

Revolta Global-Esquerra Anticapitalista ve treballant des de fa temps per a construir, a la ciutat de Barcelona, una alternativa anticapitalista, feminista, ecologista, antiracista i internacionalista sorgida de la confluència de diverses organitzacions, sectors i col•lectius. En aquesta perspectiva, a les properes eleccions municipals del 22 de maig Revolta Global-Esquerra Anticapitalista participa a la candidatura CUP-Alternativa per Barcelona, nascuda de l’acord entre la CUP i Des de Baix.

Si vols donar-nos un cop de mà a Revolta Global-Esquerra Anticapitalista per fer escoltar una veu crítica a les eleccions municipals a Barcelona que trenqui la sinfonia monòtona dels partits tradicionals, escriu-nos i envia’ns la teva firma a: anticapitalistesbcn@revoltaglobal.cat

Necessitem ajuda per a construir una alternativa entre tots i totes.»

Pues eso. Más claro, agua. El 22 de mayo, vota CUP – Alternativa per Barcelona.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: